Facebook Fan page Boekenreeks IJslands Paard

Onlangs heb ik een Facebook fan page aangemaakt voor Rosendal Produkties. Gezien de belangstelling daarvoor (in korte tijd 30 ‘likes‘) heb ik besloten om voor de op stapel staande boekenreeks ‘Het IJslands Paard’ een aparte fan page aan te maken met de waanzinnig creatieve naam: ‘Boekenreeks Het IJslands Paard’.

Doel van deze fan page is om het (toekomstig) lezerspubliek te informeren over, maar zeker ook te betrekken bij de ontwikkeling van deze prachtige reeks boeken. Delen van hoofdstukken plus foto- en illustratiemateriaal zullen op deze pagina worden gepubliceerd.
Ook ‘inhoudelijke’ kwesties zullen daarbij aan de orde komen: tijdens de redactiefase kunnen de ‘likers’ direct contact onderhouden met de schrijvers/redacteuren van de uitgaven. Daarnaast geniet de geïnteresseerde 10% korting op de aanschafprijs van het eerste deel uit de boekenreeks ‘Het IJslands Paard’, dat dit najaar verschijnt.

Ga naar ‘Boekenreeks Het IJslands Paard’, klik op ‘vind ik leuk’, en je blijft op de hoogte. (Het ‘liken’ verplicht je overigens tot niets.)